Trappstädning Örebro

För en bättre boendemiljö

Tjänster

Vår breda kompetens är talande

Att vi funnits sedan 1988 har gett oss ett försprång på våra konkurrenter. Vi har genom åren lyckas identifiera olika problem och också kunnat ta fram lösningar på dessa som förenklar för kunden. Det har alltid varit lite av ett mål med verksamheten: vi vill göra livet enklare för våra kunder och erbjuda bekymmersfri service i alla led. Tack vare detta har vi numera ungefär 160 personer i sysselsättning - samtliga med olika unika kompetenser och spetsegenskaper. Vi ger några exempel på vad du kan ta hjälp av oss för:

 • Teknisk förvaltning. Vi skräddarsyr tjänsten utifrån era behov och gör mer än att bara klippa gräs och byta glödlampor. Med oss som partner så ligger ni alltid steget före och kan planera er ekonomi på ett bättre sätt.

 • Specialstädning. Här har vi en oerhörd bredd där allt från golvvärd, slipning av stengolv, polishbehandlingar, saneringar, mattvätt, byggstädning, fönsterputs med mera inkluderas. Behöver du någon speciell typ av städning så är det också troligt att vi kan hjälpa dig. Ett exempel på detta gäller miljöstädning som utförs i syfte att leva upp till kraven från Miljöinspektionen. Där är vi experter och kan åta oss städning av ventilationsanläggningar, av tak och armaturer samt egentligen allt som ligger på en höjd överstigande 180 cm.

 • Entrémattor. Skydda er lokal från grus och smuts - och välkomna samtidigt kunderna. Vi hyr ut mattor av alla storlekar och i servicen ingår byte och tvätt enligt vår gemensamma överenskommelse. Logotyper går att trycka på mattorna och gällande färger finns inga egentliga begränsningar.

 • Konsulttjänster. Vi utbildar, vi ger råd vid upphandlingar och vi erbjuder vår hjälp inom ren problemlösning.

 • Material. Genom oss kan du köpa städmaterial och annat förbrukningsmaterial till väldigt förmånliga priser - allt är miljöklassat. Vi värnar om miljön och tar vårt ansvar i denna kritiska fråga.

 • FM-tjänster. Vi skräddarsyr FM-tjänster utifrån era personliga preferenser och behov. Det kan handla om att vattna blommor, fixa kaffe, ordna med fruktkorgar och så vidare. Allt sker professionellt och utan några som helst bekymmer.

 • Avtalstädning: Vi städar kontor, centrumanläggningar, butiker och olika industrier med löptider som sträcker sig från tre månader och upp till två år. Naturligtvis med prövotid också.

Ta hjälp av vår expertis för städtjänster

Vi har vår stora expertis inom städning och det är också där vi har vår absolut största kundbas. Här är några exempel på vad du - eller ditt företag - kan anlita oss för:

 • Garagestädning. Vi har utvecklat en metod för garagestädning som skiljer oss från våra konkurrenter. Istället för att sopa och spola - och därmed riskera att avloppen sätts igen - så använder vi avancerade maskiner som både suger upp damm och putsar efteråt. Det ger effektivare jobb, bättre resultat och mer inbjudande garage att ställa bilarna i.

 • Hemstädning: Hemstädning är den vanligaste tjänsten vi blir anlitade för. Något som inte kommer av någon slump. Vi jobbar hårt med ,nöjda kunder och vi erbjuder alltid garanti på jobben. Dessutom har vi regelbunden uppföljning. Anlitar du oss för hemstädning så sker denna efter dina önskemål och utifrån dina behov. Samma städare är en självklarhet för oss då detta skapar trygghet. Tjänsten sker i abonnemangsform och är inkluderad i Rut-avdraget vilket ger dig en förmånlig skatterabatt där du drar av halva arbetskostnaden. Taket ligger på 25.000 kronor/år och person.

 • Flyttstädning. En flyttstädning måste göras och om så inte sker så kan köparen ställa krav på ekonomisk ersättning. Detsamma om den genomförts på ett undermåligt sätt. Anlitar du oss så slipper du detta, Vi följer en gedigen checklista som garanterar ett godkännande. Skulle någonting - mot förmodan - finnas att anmärka på så åtgärdas detta direkt.

 • Kontorsstädning. Ett rent kontor skapar en bättre arbetsmiljö och ger kunder, leverantörer och affärspartners ett bättre intryck. Vi har vana av alla typer av kontor - stora som små - och vi arbetar alltid efter kundens önskemål. I och med att personalen utbildas och informeras om den känsliga miljö - datorer, dokument, maskiner och övrig teknologi - som finns på ett kontor så minimeras risken för att någonting går sönder. Rätt kontorsstädning förhindrar även kostsamma sjukdagar. Du bestämmer själv när städning ska ske och hur ofta och omfattande den ska vara. Vi är flexibla och måna om att våra kunder ska vara 100% nöjda.

Trappstädning som ökar trivseln i din fastighet